Recept

Filodeegrolletjes met geitenkaas en paprikadip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg het filodeeg open en snij elk vel doormidden. Bestrijk met een dun laagje water.

  2. 2

     Verkruimel de geitenkaas in een schaal. Doe de fijngehakte peterselie erbij. Kruid met peper en zout. Leg op elk vel filodeeg 1 eetlepel van de vulling en rol op. Maak de uiteinden dicht met water. Leg de rolletjes op een met bakpapier bekleed bakblik.

  3. 3

    Maal de chilipepertjes met de komijn en koriander jn in een vijzel. Meng met 5 à 6 el olijfolie en bestrijk er de deegrolletjes mee. Bak ze in 20 minuten krokant.

  4. 4

    Spoel de munt en hak jn. Spoel de paprika en snij in jne blokjes. Pel en ontpit de tomaat, snij in kleine blokjes. Stoof de gesnipperde knoflook glazig in een pan met olijfolie. Voeg de paprika en tomaat toe, laat 4 minuten garen. Meng met de gehakte munt, het sap en de geraspte schil van de citroen, honing, peper en zout. Serveer bij de rolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Filodeegrolletjes met geitenkaas en paprikadip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!