Recept

Salade van geroosterde biet en zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Snij de bieten in even grote stukken.

  2. 2

    Schil de pompelmoes en de sinaasappel. snij de partjes los tussen de vliesjes. Pel en snipper de sjalot. Pel de rode ui en snij ze in fijne ringen.

  3. 3

    Leg de biet en zoete aardappel op een ingevette bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie en de honing. Zet 30 minuten in de oven. Schep geregeld om.

  4. 4

    Verdeel er in het laatste kwartier de sjalotsnippers over en bak verder. Verkruimel de feta. Spoel de peterselie en hak grof. Haal de pitjes uit de granaatappel.

  5. 5

    Leg de geroosterde groenten in een schaal. Doe er de partjes sinaasappel, pompelmoes en peterselie bij. Kruid met peper en zout en bestrooi met feta en granaatappelpitjes. Werk af met rode-uienringen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van geroosterde biet en zoete aardappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!