Recept

Gegrilde wijting met dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Leg de eindjes keukengaren in water. Spoel de kruiden en schud ze droog. Spoel de citroen, snij hem in de lengte doormidden en snij elke helft in partjes. Spoel de vissen vanbinnen en vanbuiten en dep ze droog met keukenpapier.

  2. 2

    Kruid de wijtingen aan binnen- en buitenkant met peper en zout en vul de buikholte op met schijfjes citroen en kruiden. Bind de visjes op met het natte keukengaren.

  3. 3

    Kwast de gevulde wijtingen in met olijfolie en grill ze 15 à 25 minuten op een middelhoog vuur; keer ze daarbij af en toe om. Tip! Serveer de wijtingen met gegrilde groenten, groene asperges bijvoorbeeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde wijting met dille

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!