Kerstboomwraps
bereiding
-
1
Schil de rode biet en snijd er flinterdunne plakjes van met de mandoline.
-
2
Spoel de spinazie en hem zwier droog. Breek de granaatappel in twee en haal de pitjes eruit.
-
3
Breng de geitenkaas op smaak met peper, zout en olijfolie. Besmeer de wraps met de geitenkaas en kruid met peper en zout. Schik er de plakjes rode biet op. Bestrooi met de granaatappelpitjes en bedek met de blaadjes spinazie.
-
4
Rol de wraps voorzichtig op tot een mooie rol. Wikkel in een vel vershoudfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
-
5
Haal de wraps uit de koelkast en snijd ze in plakjes van 1,5 à 2 cm dik. Schik de plakjes op een groot bord en stapel ze zo op mekaar tot je een mooie kerstboom krijgt. Bestrooi nogmaals met de overschot van de granaatappelpitjes en prik een sterretje op de top van de ‘kerstboom’.