Tartaar van zeebaars met selder- komkommerjus en mosterdkaviaar
bereiding
-
1
Snij de zeebaars met een scherp mes in kleine blokjes. Doe de vis in een kom en giet het limoensap erover. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
2
Blancheer de zeekraal enkele minuten in ongezouten water, spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
3
Spoel de komkommer en de selder en snij ze in stukken. Maak er sap van in de sapcentrifuge en bewaar tot gebruik in de koelkast.
-
4
Meng het mosterdzaad met 3 eetlepels water, de sherryazijn en de suiker in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur indikken. Laat afkoelen.
-
5
Lepel wat zeebaarstartaar in de glaasjes, doe er wat zeekraal op en werk af met een beetje mosterdkaviaar. Serveer de komkommerjus erbij.