Gemarineerde kipspiesjes met mangodip
bereiding
-
1
Snij de kippenlapjes in 8 repen. Meng in een kom de currypasta, kokosmelk en vissaus. Bestrijk de kip met de marinade.
-
2
Rijg de kip op stokjes en gril 4 minuten aan elke kant. Bestrooi met sesamzaadjes.
-
3
Schil de mango, verwijder de steen. Snij ‘m in blokjes en mix goed fijn. Breng op smaak met wat chilipoeder.
-
4
Verdeel wat mangocoulis over 8 glaasjes, werk af met enkele druppels kokosroom en de verse koriander. Zet in elk glaasje een kipspiesje rechtop in de coulis.
Ingrediënten voor
8 personen- kippenlapjes350 g
- verse koriander
- gele currypasta1 el
- kokosmelk (+ extra)2 el
- vissaus1 kl
- sesamzaadjes (wit en zwart)1 el
Voor het sausje
- mango1
- chilipoeder