Recept

Kipspiesjes met dip van gazpacho

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een leuk hapje in een glaasje met kip. Dat is scoren op je volgende familiefeest! 

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in blokjes en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Rijg de kip aan spiesjes en bak ze gaar in arachideolie.

  2. 2

    Hak voor de gazpacho het sjalotje, de tomaten, knoflook en rode peper grof en doe in een blender. Mix glad. Voeg het brood, water, azijn en olijfolie toe. Kruid met peper en zout en mix tot een smeuïge dip.

  3. 3

    Verdeel de gazpachodip over glaasjes en zet er de kipspiesjes in. Werk af met wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipspiesjes met dip van gazpacho

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!