Recept

Tortilla’s met lamsballetjes en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Meng de gedroogde kruiden, munt, look, 100 g verkruimelde feta, het paneermeel en ei onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol er 12 balletjes van en laat ze 30 minuten stevig worden in de koelkast.

  2. 2

    Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes goudbruin en gaar. 

  3. 3

    Spoel de komkommer en snij hem in dunne sliertjes. Pel de ui en snij hem in dunne ringen. Verwarm de tortilla’s in een droge koekenpan. Schep een lepel yoghurt op elke tortilla, leg er 3 gehaktballetjes op en werk af met de komkommer, ui en resterende feta. Garneer met de peterselie en bestrooi met peper. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla’s met lamsballetjes en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!