Recept

Sesamomelet met gerookte zalm en yoghurtdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kluts de eieren los met de room, kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster voor elke omelet telkens 1 eetlepel sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Voeg 1/4 van het beslag toe en bak op een zacht vuur tot een smeuïge omelet. Herhaal met de rest van de sesamzaadjes en de eieren.

  3. 3

    Roer de yoghurt los met het citroensap. Kruid met peper en zout. Spoel de komkommer en snij in flinterdunne plakjes. 

  4. 4

    Beleg elke omelet met gerookte zalm, yoghurtdip, tuinkers en komkommers.
    Tip: Lekker met zuurdesembrood.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sesamomelet met gerookte zalm en yoghurtdip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!