Pizza met gerookte zalm en avocado
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een kommetje de roomkaas met de geperste knoflook en de gehakte dille. Hou wat je over hebt van het roomkaasmengsel bij voor de afwerking.
-
2
Besprenkel de tortilla met de knoflookolie. Verdeel er de roomkaas over. Pel de rode ui en snij ‘m in ringen, verdeel ze over de tortilla’s. Bestrooi met geraspte mozzarella.
-
3
Bak de pizza’s 5 à 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas mooi gesmolten is.
-
4
Schil de avocado, verwijder de pit en snij de avocado in plakjes. Besprenkel ze met limoensap.
-
5
Haal de pizza’s uit de oven en verdeel er de plakjes gerookte zalm en avocado over. Kruid met de citroenpeper (of gewone peper) en lepel er nog wat extra roomkaas op. Serveer warm.