Recept

Gegrilde aubergines met yoghurtsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de aubergine en snij in plakken. Bestrooi de aubergineplakken met zout, en leg ze in een vergiet. Zet 15 à 30 minuten opzij. Spoel af en dep droog. 

  2. 2

    Verhit een grillpan met voldoende olijfolie op hoog vuur. Bak de aubergine aan beide kanten gaar. Haal uit de pan, en laat uitlekken op keukenpapier. 

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook fijn. Maak de dressing: doe de yoghurt, karnemelk, gesnipperde look, snuifje za’atar, olijfolie, en peper en zout in een kom en meng goed. Serveer de aubergine met dressing en granaatappelpitjes.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde aubergines met yoghurtsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!