Recept

Wortelwafels met knapperige coppa en avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en snij in blokjes. Kook de wortelen gaar in licht gezouten water. Giet af en prak fijn. Laat afkoelen.

  2. 2

    Mix de bloem met het bakpoeder, het ei, de boter en de melk tot een glad beslag. Schep er de wortelpuree onder en roer goed door. Bak wafels van het beslag.

  3. 3

    Haal het vruchtvlees uit 2 avocado’s en prak fijn. Kruid met peper en zout en meng er de gehakte bieslook onder. Haal het vruchtvlees uit de resterende avocado en snij in fijne plakjes.

  4. 4

    Bak de plakjes coppa knapperig in een droge koekenpan. Schep een lepeltje avocadocrème op een wafeltje, leg er plakjes avocado op en daarop twee plakjes coppa. Werk af met chilivlokken en lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wortelwafels met knapperige coppa en avocado

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!