Recept

Zaden-notenbrood met twee spreads

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe alle noten, pitten en zaden in een kom. Voeg zout, olie en abrikozen toe en roer goed door.

  2. 2

    Voeg de eieren 1 voor 1 toe en meng goed. Schenk het beslag in een ingevet cakeblik van 30 x 10 cm en zet ongeveer 40 à 50 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten voor de bietenspread en kruid met peper en zout. Doe in een kommetje en garneer met gehakte noten en wat ringetjes lente-ui.

  4. 4

    Prak de tonijn fijn met een vork. Schep er de cottage cheese, sjalot, selder en kappertjes onder en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer beide spreads bij het brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zaden-notenbrood met twee spreads

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!