Recept

Lasagne van zoete aardappel en kippengehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de zoete aardappelen in plakjes. Pel de uien, en snipper fijn. Maak de champignons schoon, en snij in stukken. 

  2. 2

    Blancheer de zoete aardappels 15 minuutjes in kokend water. 

  3. 3

    Stoof intussen de ui in olie aan tot deze glazig wordt. Voeg het gehakt toe en bak rul. Doe er daarna de champignons bij. 

  4. 4

    Kruid de Griekse yoghurt met peper en zout. 

  5. 5

    Leg een laagje Griekse yoghurt in een ovenbestendige schaal. Drapeer daar de zoete aardappelschijfjes op. Doe er vervolgens een laagje van het kippengehak op. Herhaal tot je ingrediënten op zijn. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!