Recept

Groentenfrittata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verhit de vloeibare margarine in een (zware) koekenpan en bak de ui en de knoflook glazig. Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de broccoliroosjes 1 minuut. Giet af en spoel ze koud.

  2. 2

    Snijd de tomaten in grove blokken en schep samen met de broccoliroosjes in de koekenpan. Bak 5 minuten mee met de ui en knoflook.

  3. 3

    Klop de eieren los in een kom en roer de spinazie erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Giet het eimengsel in de pan over de groenten en bestrooi met de bieslook. Zet het vuur laag en plaats een deksel op de pan. Laat de fritatta in ca. 5-8 minuten stollen.

  4. 4

    Snijd de frittata in parten en serveer warm of koud. Lekker met verkruimelde fetakaas.

    Tip: varieer met groenterestjes uit de koelkast, maar zorg altijd voor een groot deel harde groenten en een kleiner deel vochthoudende groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!