Kruidige vispakketjes met gegrilde courgettes en asperges
bereiding
-
1
Spoel de quinoa en bereid 'm volgens de instructies op de verpakking. Schep in een grote kom.
-
2
Spoel de courgettes en snij met een mandoline in lange linten. Maak de asperges schoon en breek het houtachtige uiteinde af. Besprenkel beide met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan. Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes.
-
3
Meng de courgettes en asperges met de quinoa, serveer met de gestoomde vis en werk af met radijsjes en een handvol kruiden naar keuze. Lekker met citroen erbij.
Tip: Haal het beste van quinoa naar boven door de korrels eerst even te roosteren in de pan. Geen fan van quinoa, vervang 'm dan door wilde rijst of couscous.
-
4
Verwarm de oven voor op 180°C. Knip 4 stukken bakpapier uit en leg er de vis op. Meng de peterselie met het citroensap en de -schil. Kruid de vis met peper en zout en bestrijk met het peterseliemengsel. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.