Recept van Sandra Bekkari: kabeljauw uit de oven met kerstomaatjes en paddenstoelen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
2
Leg de vis in een ovenschaal met de groenten er omheen. Voeg olijfolie, citroensap en witte wijn toe en kruid af met peper en zout.
-
3
Gaar ± 20 minuten in de voorverwarmde oven.
-
4
Werk af met verse basilicum.
-
5
Halveer de kerstomaten en snij de ui en paddenstoelen in stukken.
Ingrediënten voor
2 personen- kabeljauwfilets300 g
- kerstomaten (honingkerstomaatjes, gehalveerd)20
- shiitake's (mini-shiitakes of andere paddenstoelen, zonder steeltjes)150 g
- knoflook (in stukjes)2 teentjes
- rode ui (in stukjes)1
- olijfolie
- citroen (sap ervan)½
- witte wijn scheutje
- zwarte peper
- grof zeezout
- vers basilicum