Recept

Pittig gekruide zoete aardappel partjes met feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk recept van Sandra Bekkari.

Baharat is een Midden-Oosterse specerijenmix, je kunt het vergelijken met ras-el-hanout. De mengeling bevat onder meer paprika, komijn, koriander en kardemom. Lekker bij geroosterde groente.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de zoete aardappelen in fijne partjes (schillen hoeft niet). Besprenkel met olijfolie, baharat, chili en kippenkruiden. Stort op een bakplaat en zet 25-30 minuten in de oven.

  2. 2

    Halveer de kerstomaatjes. Snij de ui in fijne halve ringen. Meng de kerstomaatjes en rode ui met balsamicoazijn, 2 eetlepels olijfolie en peper en zout.

  3. 3

    Maak een salade met de rucola, bladsla, basilicum, kerstomaatjes met de marinade en kruid met peper en zout. Beleg met de aardappelplakjes en stukjes feta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittig gekruide zoete aardappel partjes met feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!