Pannenkoekentaart met chocolade
bereiding
-
1
Smelt de boter en maak hier samen met de bloem, melk, eieren en suiker een beslag van.
-
2
Verhit wat olie in een pan, schep er een laagje beslag in en bak tot de bovenkant van de pannenkoek droog is. Draai de pannenkoek om en bak hem gaar. Herhaal dit tot het beslag op is.
-
3
Snijd het rood fruit in gelijke stukken. Houd een gedeelte apart voor de garnering.
-
4
Meng de Griekse yoghurt met de honing.
-
5
Neem een taartstand waarop de pannenkoeken gestapeld kunnen worden tot een taart. Leg de pannenkoeken op elkaar en bestrijk de lagen afwisselend met wat yoghurt en choco. Herhaal dit tot je een mooi gelaagde toren krijgt. Leg een laatste, niet besmeerde pannenkoek bovenop.
-
6
Verdeel het achtergehouden rood fruit op de bovenste pannenkoek en werk af met wat takjes verse munt.