Recept

Chocolade-pindakaasfudge

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de chocoladefudge. Smelt de suiker, boter en melk in een pannetje. Haal na 5 minuten van het vuur en voeg de chocolade, marshmallows en vanille-essence toe. Roer tot een gladde massa.

  2. 2

    Stort in de met bakpapier beklede ovenschaal van 20 x 20 cm. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  3. 3

    Herhaal het recept voor de pindakaasfudge en roer er in plaats van de chocolade de pindakaas door. Roer tot een gladde massa.

  4. 4

    Schenk de pindakaasfudge over de chocoladefudge en laat opnieuw tot kamertemperatuur afkoelen. Laat minstens 4 uur, het liefst een hele nacht, opstijven in de koelkast. 

  5. 5

    Snij in blokjes en verpak in zakjes of leuke doosjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-pindakaasfudge

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!