Pizza met gegrilde groenten, reblochon en grisonvlees
bereiding
-
1
Maak het pizzadeeg volgens het basisrecept. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de groenten schoon, snij ze in hapklare stukken en leg ze op een ingevette bakplaat. Sprenkel er olijfolie over en kruid met peper, zout en komijn. Rooster de groenten 25 minuten in de oven tot ze gekleurd en gaar zijn. Hussel regelmatig om.
-
2
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit ter grootte van de bak- plaat en leg het op het bak- papier. Verhoog de oventemperatuur tot 220°C.
-
3
Verdeel de hummus over het deeg, blijf ongeveer 1,5 centimeter van de kant. Leg er de geroosterde groenten en de reblochon op. Bak 15 à 20 minuten in de oven tot de kaas gegratineerd is.
-
4
Verdeel er het vlees in roosjes over en werk af met de bladzuring.