Recept

Fruitige wintersalade met kaneelcroutons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een wintersalade waar je het warm van krijgt.

bereiding
  1. 1

    Snij het brood in blokjes, kruid met de kaneel, peper en zout en bak ze goudbruin en krokant in olijfolie.

  2. 2

    Klop de wittewijnazijn los samen met de mosterd en honing. Kruid met peper en zout. Mix dan met de zonnebloemolie tot een gladde dressing.

  3. 3

    Pel de sinaasappelen en snij à vif, snij de sinaasappelpartjes in blokjes. Schraap de wortelen en rasp ze. Spoel het witloof en snij de stronkjes in julienne, maar snij ze niet helemaal door. Hak de dadels grof.

  4. 4

    Meng alle groenten met de sinaasappelblokjes, de cress en de broodcroutons. Kruid met peper en zout. Lepel er de dressing over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fruitige wintersalade met kaneelcroutons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!