Brownie met notentopping
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter au bain-marie. Doe de boter in de keukenrobot en voeg de suiker, de eieren en het vanille-extract toe. Klop tot de suiker helemaal is opgelost.
-
2
Spatel er het cacaopoeder, de bloem, een snuifje zout en de noten onder. Schep in een met bakpapier beklede ovenschaal en bak 35 à 40 minuten in de oven. Haal uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
-
3
Maak de topping. Smelt de witte chocolade met de helft van de room au bain-marie. Meng goed, neem van het vuur en laat afkoelen.
-
4
Smelt de fondantchocolade met de rest van de room au bain-marie. Meng goed, neem van het vuur en laat afkoelen.
-
5
Werk de brownie af met de twee soorten gesmolten chocolade, bestrooi met hazelnoten en laat afkoelen. Snij in stukken en serveer.