Recept

Lamsfilet en courgetterolletjes op een takje rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse lamsbrochette

bereiding
  1. 1

    Snij de lamsfilet in 8 stukjes. Pers de knoflook en meng met enkele lepels olijfolie. Besprenkel de stukjes lamsfilet met de knoflookolie. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Schaaf met een dunschiller dunne repen van de courgette. Bestrijk de courgetterepen aan één kant met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de geoliede kant naar beneden.

  3. 3

    Snij 8 rechthoekjes van de smeltkaas (ongeveer 4 op 2 cm). Rol een courgettereep om een stukje kaas. Rijg op elk rozemarijntakje 1 stuk lamsfilet, 1 kerstomaatje en courgetterolletje met kaas.

  4. 4

    Leg ongeveer 15 minuten op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsfilet en courgetterolletjes op een takje rozemarijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!