Pastabuisjes met kerstomaatjes en knoflookchips
bereiding
-
1
Pel de knoflookteentjes, snij ze in fijne plakjes.
Schil de aardappelen, snij ze in blokjes.
Pel de sjalot en snipper hem fijn.
Spoel de kerstomaatjes, verwijder de kroontjes.
-
2
Verwarm 3 eetlepels olijfolie.
Fruit daarin de sjalotsnippers glazig.
Doe er de oregano, een mespunt chilipeper en de aardappelblokjes bij.
Roerbak een paar minuten.
-
3
Doe er de kerstomaatjes en de bouillon bij.
Dek af en laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.
-
4
Verwarm de rest van de olijfolie in een koekenpan.
Bak daarin de knoflookplakjes tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Laat ze opdrogen op keukenpapier.
-
5
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en vermeng ze meteen met de saus.
Werk af met de knoflookchips en serveer.
Voorbereiding