Pavlova van framboos met witte chocolade
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eiwitten met 1/3de van de suiker in een keukenrobot tot het beslag begint te glanzen. Voeg nog een derde suiker toe en klop verder. Voeg uiteindelijk het laatste deel suiker toe tot het eiwit mooi stijf en glanzend is.
-
2
Meng 1 eetlepel suiker met het bakpoeder en het maïsmeel, meng er de azijn door en schep het voorzichtig door het opgeklopte eiwit.
-
3
Verwarm de oven voor op 100°C. Schep het eiwit op de bakplaat in pieken. Maak de buitenste rand hoger dan het midden. Zet gedurende 2,5 uur in de oven, laat de deur van de oven op een kiertje staan.
-
4
Klop de slagroom met het poedersuiker stijf. Laat de pavlova helemaal afkoelen. Schep de slagroom in het midden van de pavlova.
-
5
Verdeel de frambozen over de slagroom. Sprenkel er al wat coulis over en werk verder af met de gehakte witte chocolade. Serveer met extra coulis en frambozen.