Recept

Aardappel-eiersalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpele salade met aardappelen en eieren waar het hele gezin van zal smullen. 

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Snij de aardappelen in dikke plakjes en schep in een grote kom.

  2. 2

    Kook de eieren 4 minuten, laat schrikken onder ijskoud water en pel ze. Halveer ze. Snij de augurkjes in dunne plakjes.

  3. 3

    Bak de bacon knapperig en goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat even uitlekken op keukenpapier en hak grof.

  4. 4

    Houd 1/4de van de bacon apart, schep de rest samen met de mayonaise, augurkjes, mosterd en een geperst teentje knoflook door de aardappelen. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bestrooi de salade met de overgebleven bacon, de gesnipperde verse kruiden en werk af met de gehalveerde eitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappel-eiersalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!