Recept

Cannelloni met gruyère, emmentaler, prei en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gek op kaas? Probeer dan zeker deze pasta eens uit! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kip in kleine stukjes. Smelt een klontje boter in een braadpan, en bak de kipblokjes aan. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Was de selderij en prei en snij in kleine stukken. Pel en snipper de knoflook en sjalot. Draai het vuur zachter en doe de knoflook, de sjalotten, de selderij en prei bij de kip en fruit glazig.

  3. 3

    Voeg de kruidentuil toe, giet de bouillon erbij en laat verdampen. Schenk de room in de pan en laat alles 10 à 15 minuten sudderen. Roer op het einde de salie erdoor.

  4. 4

    Doe een laagje van deze saus in de ovenschaal. Vul vervolgens de pasta met dit mengsel en leg in een ovenschaal. Giet de rest van de saus erover en bestrooi royaal met kazenmix.

  5. 5

    Laat 30 minuten in de oven roosteren. Garneer met verse salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met gruyère, emmentaler, prei en kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!