Recept

Stoemp met een gepocheerd eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met erwtjes, spinazie en spek.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Fruit de spinazie en de erwtjes aan in wat boter en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Pureer de aardappelen en breng op smaak met peper, zout en een scheutje azijn. Meng er de spinazie en erwtjes door.

  3. 3

    Pocheer de eieren één voor één gedurende 4 minuten in water met een scheutje azijn.

  4. 4

    Bak de spekblokjes krokant in een pan zonder vetstof. Verdeel de puree over de borden, schep er wat spekblokjes over, giet het braadvocht erop en leg er een gepocheerd ei bovenop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stoemp met een gepocheerd eitje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!