Recept

Pasta met groene groenten en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke vegetarische pasta met groene asperges, peultjes, erwtjes en geitenkaas.

 

 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Snij de asperges in hapklare stukken en blancheer ze kort, naargelang de dikte 2 à 4 minuten, in gezouten water. Haal ze uit het water en spoel onder koud water, om de frisgroene kleur te behouden. Blancheer de peultjes ook heel kort en spoel ook met koud water.

  3. 3

    Roerbak de asperges en peultjes met de erwtjes in de olie en de citroenolie, pers er het teentje knoflook boven uit. Spoel de waterkers, snij de rode ui in ringen.

  4. 4

    Meng de penne met de gebakken groenten, verdeel over borden. Werk af met de verkruimelde geitenkaas, de waterkers en rode-uiringen. Lekker met wat geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met groene groenten en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!