Gegratineerde zeeduivelcannelloni
bereiding
-
1
Kook de lasagnevellen beetgaar in voldoende gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze in koud water rusten om aanplakken en scheuren te vermijden. Blancheer of stoom de spinazie kort. Kruid met peper, zout en nootmuskaat, laat goed uitlekken.
-
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de visfilets en dep ze droog met keukenpapier. Leg een stukje filet en een lepel spinazie in het midden van een lasagnevel, de vis mag gerust iets over de rand komen. Rol op.
-
3
Beboter een ovenschotel en leg de rest van de uitgelekte spinazie op de bodem. Kruid met peper en zout. Leg er de 8 visrolletjes bovenop.
-
4
Warm de wijn en visfond op in een pannetje, laat even inkoken en voeg de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus met het in wat water opgeloste maïszetmeel.
-
5
Verdeel de saus over de cannelloni, strooi er de geraspte parmezaan over en gratineer 15 minuten in de oven.