Recept

Frambozenijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze frambozenijsjes zijn een lekker, fris en heel makkelijk te maken. 

bereiding
  1. 1

    Doe de frambozen, yoghurt en ahornsiroop in de blender en mix fijn.

  2. 2

    Giet het mengsel in de vormpjes. Laat 3 uur opstijven in de diepvries.

  3. 3

    Haal de ijsjes uit de vormpjes. Smelt de chocolade au-bain-marie en druppel over de ijsjes.

  4. 4

    Hak de pistachenoten fijn en strooi over de ijsjes. Werk af met wat munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frambozenijsjes

Ingrediënten voor

8 personen
  • framboos (diepvries)300 g
  • yoghurt250 g
  • ahornsiroop3 el
  • Voor de topping
  • pistachenoten (gepeld en ongezouten)2 el
  • fondantchocolade150 g
  • verse munt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!