Recept

Zevenlaagjesdip met tortillachips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke, zomerse dip.

bereiding
  1. 1

    Spoel de bonen en laat goed uitlekken. Doe ze in een kom en breng op smaak met peper, zout en de helft van de cayenne­peper. Verwijder de schil en de pit van de avocado’s, plet het vruchtvlees met een vork. Voeg limoensap en 3 eetlepels gehakte koriander toe. Breng verder op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Pel de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel en snij de lente­ui in ringen. Meng de twee kaassoorten.

  3. 3

    Maak nu de glaasjes. Schep een eetlepel van de rode bonen op de bodem, dan een laagje zure room, tomatenblokjes, guacamole, tomatensalsa, geraspte kaas en eindig met de lente­ui. Zet de glaasjes koel weg tot het serveren.

  4. 4

    Serveer met tortillachips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zevenlaagjesdip met tortillachips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!