Opgerolde steak met dragon en groene asperges
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de rosbief in de lengte in. Klap het vlees open en snij voorzichtig in tot een lange lap. Bestrooi met de grove steak peper, de peterselie, de dragon en eventueel zout.
-
2
Rol het vlees stevig op en bind vast met keuken touw. Verhit boter en olijfolie in een bakpan en bak de rollade rondom bruin.
-
3
Leg de rollade op een bakplaat met de tijm en de laurier. Leg een stukje boter boven op de rollade.
-
4
Bak de rollade 15 minuten in de oven. Neem het gebraad uit de oven en verpak het in aluminiumfolie. Laat nog een kwartier rusten. Snij in dikke plakken.
-
5
Maak de groene asperges schoon, breek de harde uiteinden af en halveer in de lengte. Bak ze kort in een grillpan met een beetje olijfolie. Kruid met zout.