Recept

Aspergecannelloni met roomkaas en pistachecrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pasta is ideaal om asperges, onze favoriete lentegroente, in te verwerken. Lentefris en een topper op etentjes. 

bereiding
  1. 1

    Schil de witte asperges en breek het houtachtige uiteinde af. Spoel de groene asperges en breek het uiteinde af. Leg ze samen met de witte asperges in een stoommandje en stoom gaar.

  2. 2

    Maak de saus. Pel en snipper de knoflook fijn. Hou een beetje apart en fruit de rest in wat olijfolie. Voeg de roomkaas, vermout en gehakte kruiden toe, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Kook de lasagnevellen volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken op een schone keukenhanddoek. Leg twee van de gekookte pastavellen lichtjes overlappend op het werkblad. Leg er drie witte en drie groene asperges op. Rol op. Maak zo vier mooi rollen. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat en verwarm de grill van de oven.

  4. 4

    Hak de pistachenootjes grof, meng met de panko en de apart gehouden knoflook. Roer er olijfolie door tot een crumble.

  5. 5

    Lepel de saus over de cannelloni, strooi er de crumble over en zet een paar minuten onder de grill tot de crumble begint te kleuren. Sprenkel nog wat olijfolie over de cannelloni en werk af met een handvol rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aspergecannelloni met roomkaas en pistachecrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!