Recept

Kalkoenbouten in yoghurtmarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gemarineerd gevogelte 

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Spoel de koriander en hak fijn. Meng de citroenschil, het -sap, de knoflook, de koriander en de specerijen onder de yoghurt en kruid met peper en zout. Leg er de kalkoenbouten in, dek af en laat minstens 1 nacht marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de overige citroen doormidden. Haal het vlees uit de marinade, leg in een ovenschaal, bedruppel met olijfolie, leg er de citroen bij en gaar 1 uur in de oven. Bedruppel regelmatig met het braadvocht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenbouten in yoghurtmarinade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!