Recept

Cheesy halloweenbotjes van bladerdeeg met bloederige tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Griezelig lekker!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat. Steek er botjesvormen uit en verwijder het overtollige deeg.

  3. 3

    Klop de eidooier los met een scheutje melk en bestrijk er de botjes mee. Strooi er wat geraspte kaas over. Bak de botjes zo'n 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Pel het sjalotje en de look, snij fijn en stoof aan in wat olie. Voeg de passata, de oregano en de chilivlokken toe en laat even pruttelen.

  5. 5

    Serveer de halloweenbotjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!