Recept

Plukbrood met kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker extraatje

Stop ook wat zongedroogde tomaatjes of fijngesneden olijven in de gleufjes van het brood voor een Italiaans plukbrood.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij horizontale en verticale sneden in het brood zonder dat je het helemaal tot beneden doorsnijdt.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Hak de verse kruiden fijn. Meng de knoflook met de boter en de helft van de kruiden. Kruid met peper en zout. Verdeel het botermengsel in de gleufjes van het brood en strooi er de rest van de kruiden over.

  3. 3

    Strooi de parmezaan en de gemalen gratinkaas erover en bak het brood 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Plukbrood met kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!