Recept

Ananastaart met roze vulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect voor een verjaardagsfeestje!

bereiding
  1. 1

    Roer in een kommetje de roomkaas los met de yoghurt en de siroop en kleur de crème roze met bieten- of kersensap (of wat rode voedingskleurstof). Laat even opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Schil de ananasplakken royaal, zodat de harde ogen meteen verwijderd zijn. Steek met een ring rondjes uit zowel de plakken ananas als de plakken cake.

  3. 3

    Stapel de plakken ananas en cake afwisselend op elkaar: begin met de ananas, en spatel er telkens 1/4 van de vulling over. Garneer het taartje met meringues die je versiert met rode stipjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ananastaart met roze vulling

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!