Recept

Saté van gegrilde kastanje-champignons met taboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassend vegetarisch herfstgerechtje.

bereiding
  1. 1

    Meng de sojasaus, honing en balsamicoazijn met 3 el olijfolie. Leg er de champignons in en laat ze 1 uur (of langer) marineren.

  2. 2

    Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Rasp de schil van de citroen. Hak de noten. Meng de quinoa met de noten, de knoflook, de citroenschil, de garam masala, de peterselie, 2 el olijfolie en peper en zout.

  4. 4

    Rijg telkens 3 champignons op een stokje en gril ze 3 tot 4 minuten in de pan. Serveer de spiesjes met de taboulé en de marinade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Saté van gegrilde kastanje-champignons met taboulé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!