Recept

Tortillarol met worteltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk vegan hapje 

bereiding
  1. 1

    Schil de wortels en snij ze in kleine stukjes. Snijd de knoflook en uien in kleine stukjes.

  2. 2

    Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit de groenten. Overgiet met het wortelsap en laat zo’n 15 minuten sudderen. Haal het deksel van de pot en voeg de kruiden toe. Spoel de kidneybonen, laat ze uitlekken, hak ze fijn en voeg ze toe. Laat alles nog even sudderen, zet opzij en laat afkoelen.

  3. 3

    Breng op smaak met de zeste en sap van de citroen, peper en zout. Besmeer de tortilla’s in met olijfolie, verdeel het groentemengsel over de tortilla’s en rol ze op.

  4. 4

    Snij de tortilla’s in stukjes van 3 centimeter. Prik in elk rolletje een stokje, zodat ze niet openvallen.

  5. 5

    Garneer de tortillarolletjes met een beetje peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortillarol met worteltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!