Recept

Schelpjespasta met boerenkool, gehakt en burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit gerecht zet je binnen het kwartier op tafel.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een grote droge koekenpan. Schep er de sjalot en de boerenkool door en laat 3 minuten meebakken. Roer regelmatig.

  3. 3

    Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Meng de pasta door het gehakt. Scheur er de burrata over en schep lichtjes om. Giet er een beetje kookvocht bij als de pasta te droog is. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. Werk tot slot af met enkele blaadjes vers basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schelpjespasta met boerenkool, gehakt en burrata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!