Groene pannenkoek met ricotta en zalm
bereiding
-
1
Maak het pannenkoekenbeslag. Doe de spinazie samen met 8 blaadjes basilicum, de melk, eieren en de bloem in een blender. Mix fijn en kruid met peper en zout.
-
2
Bak de pannenkoeken in een hete pan met een scheutje olie.
-
3
Maak de vulling. Stoom de zalm in een stoommandje of in de stoomoven. Snij zowel de gestoomde als de gerookte zalm in stukjes.
-
4
Besmeer telkens de ene helft van de pannenkoeken met ricotta en beleg met stukjes gestoomde en gerookte zalm, kruid met chilivlokken en zout en vouw ze dicht.
-
5
Maak de salade. Spoel de salade. Meng het citroensap met de olijfolie en de graantjesmosterd tot een dressing. Kruid met peper en zout. Giet over de spinazie. Serveer de gevulde pannenkoeken met het slaatje.