Recept

Pannenkoeken met chocoladevulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat is er lekkerder dan pannenkoeken? Pannenkoeken mét chocolade natuurlijk!

bereiding
  1. 1

    Start met het bereiden van het pannekoekendeeg. Meng hiervoor de bloem, de suiker, de cacao, het zout, de eieren, de eigelen en de boter. Giet er beetje bij beetje de melk bij en meng tot een homogeen deeg.

  2. 2

    Laat het deeg 1 u rusten in de koelkast.

  3. 3

    Laat een klontje boter smelten in een pannenkoekenpan.

  4. 4

    Giet, het voor het bakken, het bruiswater bij het deeg en meng.

  5. 5

    Giet een pollepel pannenkoekendeeg in de pan, bak langs 1 kant tot de bovenkant zo goed als droog is, en bak dan nog even aan de andere kant. Houd de pannenkoeken warm.

  6. 6

    Bak een tweede pannenkoek aan één kant en leg er een stuk chocolade tussen. Leg vervolgens de eerste pannenkoek hierbovenop en laat op een laag vuurtje de binnenkant gaar worden en de chocolade smelten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!