Recept

Kokos-citroen quinoasalade met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond, lekker én licht. Deze salade met gerookte zalm, quinoa, wortel en rode kool barst van goede vetten en vitamientjes. 

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking, laat uitlekken. Meng alle ingrediënten voor de dressing en zet even aan de kant.

  2. 2

    Snij de komkommer in fijne blokjes. Pel en snipper de rode ui.

  3. 3

    Meng alles behalve de zalm en de kokosschilfers door de quinoa. Lepel er de dressing over en roer om. Zet een halfuur in de koelkast om te marineren.

  4. 4

    Snij de gerookte zalm in repen en leg op de salade. Strooi er tot slot de kokosschilfers over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kokos-citroen quinoasalade met gerookte zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!