Papillot van dorade met ratatouille
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de groenten en laat goed uitlekken. Snij de aubergine in blokjes en bestrooi met zout. Laat een half uur intrekken en spoel daarna goed. Snij de courgettes en de rode paprika eveneens in blokjes. Pel de rode ui en snij in ringen
-
2
Verhit in een ruime pan de olijfolie en roerbak de ui, de aubergines, de courgettes en de paprika. Breng op smaak met peper en zout.
-
3
Neem een groot vel bakpapier en lepel er de ratatouillegroentjes en de kerstomaatjes op.
-
4
Vul de buikholte van de dorades met citroentijm, een teentje knoflook en kruid vanbinnen met peper en zout. Steek er een plakje citroen in en schik de vis op de groentjes. Leg ook enkele plakjes citroen op de vis, besprenkel met olijfolie en vouw het pakketje toe. Doe hetzelfde met de resterende groenten en de vissen.
-
5
Schik de papillotten op een bakplaat in de hete oven en stoom de vis in 20 minuten gaar. Serveer de pakketjes meteen.