Recept

Gluten- en lactosevrije fruitcake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze glutenvrije en lactosevrije fruitcake kan je zowel als dessert of bij een brunch serveren.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een ronde springvorm (22 cm diameter) met bakpapier.

  2. 2

    Klop de eieren los met de honing. Spatel er de yoghurt, het amandelmeel, het bakpoeder, de kaneel en de kokosolie door.

  3. 3

    Spatel er vervolgens de blokjes appel, de bessen en de noten door.

  4. 4

    Schep het beslag in de cakevorm en bak 45 minuten in de oven. Dek indien nodig na 30 minuten af met aluminiumfolie als de cake te donker zou worden.

  5. 5

    Controleer met een prikker of de cake gaar is. Laat afkoelen op een rooster en ontvorm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gluten- en lactosevrije fruitcake

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!