Recept

Gegrilde aubergines met lente-ui en pijnboompitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het ideale slanke bijgerecht à la Pascale Naessens voor bij je barbecue en bovendien volledig vegan. Helemaal vegan wordt het als je de sojasaus vervangt door vegan sojasaus.

bereiding
  1. 1

    Meng de agavesiroop met de sojasaus, sesamolie en olijfolie tot een marinade.

  2. 2

    Snij de aubergines in dikke plakken. Strooi er flink wat zout over en laat 15 minuten rusten. Spoel daarna het zout weg en dep goed droog.

  3. 3

    Smeer de aubergineplakken in met de marinade en gril ze mooi goudbruin op de barbecue of in de grillpan. Schik ze op een bord en werk af met de koriander, lente-ui en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde aubergines met lente-ui en pijnboompitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!