Groentetorentjes met geitenkaas
bereiding
-
1
Spoel de courgette, aubergine en tomaten. Snij ze in gelijke plakken. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
2
Verhit een grillpan. Gril de plakken courgette en aubergine aan beide kanten. Snij de geitenkaas in dunne plakken.
-
3
Maak de groentetorentjes. Spoel het basilicum. Maak een torentje van plakjes aubergine, tomaat en courgette. Leg er 2 plakjes geitenkaas bovenop en lepel er 1 eetlepel pesto over. Leg er weer plakjes aubergine, tomaat en courgette, 2 plakjes geitenkaas en 1 eetlepel pesto op. Werk af met basilicum.
Ingrediënten voor
4 personen- courgette1
- tomaten2
- aubergine (kleine)1
- basilicum handje
- geitenkaas (bûche)200 g
- pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)100 g
- olijfolie
- peper en zout