Recept

Ceviche van zeebaars met komkommer en groene paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geef je ceviche extra pit met een paar druppeltjes groene tabasco.

bereiding
  1. 1

    Snij de visfilets in schuine plakjes. Leg de plakjes in een diepe schaal. Spoel de limoenen. Rasp de schil van 1 limoen en pers beide limoenen uit. Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn.

  2. 2

    Besprenkel de zeebaars met het limoensap. Lepel er ook 2 eetlepels gesnipperde lente-ui, de tabasco en 2 eetlepels olijfolie over. Kruid met wat zout. Laat 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Spoel de komkommer, halveer 'm en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in blokjes. Maak de paprika schoon en schil de mango. Snij ze allebei in even grote blokjes.

  4. 4

    Meng de komkommer, mango en paprika onder de ceviche, voeg eventueel nog wat extra tabasco toe en maak aan met olijfolie, peper en zout. Werk af met de rest van de lente-ui en de verse kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ceviche van zeebaars met komkommer en groene paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!